Инструменты
Инвертировать
Монохромный
Низкая насыщенность
Высокая насыщенность
Темный контраст
Легкий контраст
Выделить ссылки
Выделить заголовки
Чтение экрана
Режим чтения
Масштабирование
Размер шрифта
Высота линии
Межбуквенное расстояние

225270, Івацэвіцкі р-н, Яглевіцкі с/с, 22, корп. 3, 8 (01645), факс 2-25-38, 2-26-86

    

Інструкцыя па прыёме перадач

  1. Прыём перадач ажыццяўляецца штодня з 8: 00-20: 00;
  2. Прыём і апрацоўка перадач праводзіцца на прахадной установы;
  3. Да перадачы дазволеныя толькі прадукты згодна з пералікам дазволеных для перадачы прадуктаў (гл. ніжэй)
  4. Забаронена прымаць прадукты з прыкметамі псуты, са скончаным тэрмінам прыдатнасці, а таксама не адпаведныя пераліку дазволеных для перадачы прадуктаў.
  5. Забаронена прымаць з прадуктовай перадачай асабістыя рэчы (адзенне, абутак і да т.п.). Выключэнні складаюць толькі выпадкі, калі факт прыняцця асабістых рэчаў абумоўлены ў будні дзень з сястрой -гаспадыняй.
  6. Прадукты перадаюцца ў двух індывідуальных пакетах з указаннем прозвішча, імя пражывае і перадае, даты прыёму перадачы, пераліку прадуктаў і іх колькасці.
  7. Усе прадукты харчавання павінны быць герметычна спакаваныя з мэтай апрацоўкі перад выкрыццём.
  8. Малочныя прадукты, сокі перадаюцца толькі ў прамысловай ўпакоўцы.
  9. Дзяжурная медсястра правярае адпаведнасць перададзеных прадуктаў паказаным пераліку, іх дабраякаснасць.
  10. Шматразовая тара (кантэйнеры, банкі), у якіх перадаваліся прадукты, вяртанню не падлягаюць.

Пералік прадуктаў харчавання, дазволеных для перадачы:

п/п

Назва прадуктаў

Дапушчальная колькасць

 

1.      

Ёгурты тэрмаўстойлівыя

0,5-1 л.

2.      

Каўбаса вэнджаная, сыравяленая

500гр.

3.      

Кандытарскія вырабы: печыва, булачкі, цукеркі, зефір, мармелад

1 кг.

4.      

Кансервы мясныя і рыбныя

500 гр.

5.      

Алей сметанковае

200 гр.

6.      

Мёд, варэнне

500 гр.

7.      

Малако пастэрызаванае (стэрылізаванае)

1л.

8.      

Малако згушчэнне

0,5 л.

9.      

Гародніна

1 кг.

10.  

Сала салёнае, вэнджанае

500 гр.

11.  

Сокі, газаваныя напоі

1-1,5 л.

12.  

Сухафрукты: курага, чарнасліў, разынкі

500 гр.

13.  

Сыры ў завадской герметычным пакаванні

200 гр.

14.  

Садавіна, ягады без прыкмет псуты

1 кг.

 

Забаронена да перадачы:

  1. Алкагольныя напоі.
  2. Вырабы з субпрадуктаў: зельц, лівер.
  3. Крэмавыя кандытарскія вырабы.
  4. Малочныя, мясныя, рыбныя прадукты хатняга прыгатавання.
  5. Салаты, кансерваваныя прадукты, грыбы ў любым выглядзе.

Друкаваць